Een jaar lang gratis mediteren en meer…

Meditation Moments is dé Nederlandse meditatie-app voor meer rust in je hoofd. Slaap beter, stress minder en voel je energieker.

De app bevat o.a. meer dan 300 geleide meditaties, affirmaties, ademhalingsoefeningen, yoga, flow en muziek om beter te slapen, minder last te hebben van onrustige gedachten, angst en stress, en je focus en concentratie te verbeteren. Daarnaast kan je boeken van Michael Pilarczyk luisteren voor het vergroten van je mindset.

In 2023 is er onder 8100 gebruikers van de app een onderzoek gedaan naar stress op de werkvloer en het effect van meditatie. Klik op de link voor het volledige onderzoek. Mentale gezondheid op de werkvloer en het effect van meditatie

Cadeaubon:

Naar aanleiding van het onderzoek en de positieve ervaringen bij het gebruik van de app is Switch to Success een samenwerking aangegaan met Meditation Moments. Dit houdt in dat iedereen die in een traject zit bij Switch to Success een cadeaubon kan krijgen t.w.v. €49,99 voor een jaar lang gratis gebruik van de app*. Want beter slapen, minder stress, meer focus en het vergroten van het zelfvertrouwen….dat gunnen we iedereen!

 

 

*Vraag je coach naar de voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *