Diensten

1e en 2e spoor
re− integratie

In de meeste gevallen wanneer een werknemer zich ziek meldt zal hij binnen twee weken weer volledig hersteld zijn. Het kan echter ook voorkomen dat een medewerker langer uit de roulatie is. Dan is effectieve re-integratie van belang.

Outplacement

 Het doel van het traject is om een nieuwe baan te krijgen bij een andere werkgever. Een outplacementtraject kan verschillen per bureau, al is de strekking en het doel vaak hetzelfde, de weg er naar toe is maatwerk.

uwv
modules & trajecten

Switch to Success biedt re-integratiediensten aan voor mensen met arbeidsvermogen die een uitkering (WGA, WAO, Wajong, WAZ) of een Ziektewetuitkering van het UWV ontvangen.

Persoonlijk
begeleider

Je komt er niet zelf (meer) uit en zoekt ondersteuning op 1 of meerdere leefgebieden. Denk hierbij aan wonen, werk, financiën, opvoeding, studiebegeleiding, dagbesteding, mentale- of fysieke problemen. 

LOOPBAAN (wandel) COACHING

Loopbaan coaching biedt je de mogelijkheid om (weer) de regie te nemen over je loopbaan, in welke fase deze zich ook bevindt. Loopbaan coaching kan ook wandelend plaatsvinden. In de natuur kan je beter relativeren, helderder nadenken en gaat je stresslevel meteen omlaag. 

nlp COACHING

NLP coaching helpt mensen om zelf aan het roer van hun leven te staan. Centrale vragen daarbij zijn: wie ben jij, wat wil jij en wat is nodig om dat te bereiken? NLP coaching is snel en effectief. Vaak zijn 3 tot 5 sessies voldoende om de beoogde resultaten te behalen.

regiefuncties

De projectregisseur neemt de regie over en stemt met u de wensen, tijdsplanning en doelen af en zorgt dat de medewerkers actief meegenomen worden in de start- en doorloop van het project. Een zorgregisseur is iemand die bij de klant de zorgbehoefte en de al reeds bestaande hulpverlening in kaart brengt en hierin de regie pakt.

BEGELEIDING ZELFSTANDIG ONDERNEMERSCHAP

Een mogelijk lang gekoesterde wens,…starten als eigen ondernemer.
Met deze wens zullen waarschijnlijk allerlei vragen komen, onzekerheden, gevoel van controleverlies over je inkomsten.
• Kan ik dat wel?
• Hoe pak ik het aan?
• Wat als het niet lukt?